Nádas Fogadó

Jöjjetek hozzám, kik megfáradtatok! Máté 11:28

SZOBAFOGLALÁS

A szobafoglalás regisztrált felhasználóinknak elérhető. A foglaláshoz jelentkezzen be.

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Tiszadob

  • Kastély
  • Zongorafesztivál
  • Strand
  • Emlékművek
  • Tubus
  • Biciklistúrák
» tovább
 
 

Kedves érdeklődők, leendő vendégeink, barátaink!

 

Mert úgy volt az, hogy első vendégeink a barátaink voltak, majd azután a vendégeink is a barátaink lettek, elsők között éppen azok, akiket barátaink térítgettek hozzánk.

Tahi Tóth László művész úr is közöttük volt. Feleségével, Kárászy Szilvia zongoraművésszel látogatott el hozzánk 2010. év augusztusában, a tiszadobi Zongorafesztivál keretein belül. Az alábbi videóban elmondja, hogy milyen érzésekkel távozik Tiszadobról, és hogy  élte meg a hangversenyt és a Nádas Fogadó vendégszeretetét.

A Nádas Fogadó autóval könnyen megközelíthető helyen, Tiszadob történeti központjában, a katolikus templomhoz közel, a Tisza-holtágtól 150 méterre, az egykori Lindenfeld merítő, ma Kossuth utca 5. szám alatt, egy több mint 700 öles portán található. Az autók részére parkolási lehetőséget az udvarban biztosítunk.

A ház szolgáltatásait hangulatos nyitott konyha egészíti ki, kemencével, szénapadlással és önfeledt mulatásra alkalmas pincével.

Húsz férőhelyes fogadónk a tetőterében három kétágyas, egy háromágyas és egy négyágyas, a földszinten pedig egy egyágyas, egy kétágyas és egy négyágyas, tv-vel ellátott szobával várja vendégeinket. Minden szobához külön wc és zuhanyzó tartozik, kisgyermekkel érkező vendégek részére a földszinti négyágyas szobát fürdőszobával alakítottuk ki. A háromágyas emeleti szobában külön kuckó várja a gyerekeket. A négyágyas és háromágyas szobák egy-egy pótággyal bővíthetők.

A reggeli, és előzetes egyeztetés alapján kért vacsora és ebéd elfogyasztására ideális helyszín a fogadó építészeti stílusához hangulatosan illeszkedő társalgó.

 

          

 

» Az oldal tetejére