Széchenyi 2020

/ Széchenyi 2020

Pályázatunk

Birtokunk és szolgáltatásaink a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében, Magyarország Kormánya és az Európai Szociális Alap támogatásával újult meg.

Projektünk a Turisztikai adottságok és vonzerő fejlesztése és működtetése a Teresztenye Termelő Szociális Szövetkezetnél címet kapta.

Projektazonosító: GINOP-5.1.7-17-2018-00111
Támogatás összege: 59 500 000 Ft
Támogatás mértéke: 94,69%

Éttermi szolgáltatásunk keretében célunk, a tagok és a helyi termelők által megtermelt termények, állatok felhasználása révén a helyi hagyományokra épülő, látványos bemutatót biztosító ételszolgáltatások nyújtása. Bemutatóink összekapcsolásra kerülnek rendezvényekkel is, amelyek keretében nemcsak a településre és a térségre jellemző gasztronómiai hagyományok mutatjuk be, hanem a település megismerését is lehetővé tesszük.

Egész éven át biztosítjuk a három együttműködő település részére a szociális étkeztetést is, ezzel csökkentve az idegenforgalomra jellemző, erős szezonalítási hatásokat, továbbá biztosítjuk a folyamatos foglalkoztatás lehetőségét.

Szolgáltató tevékenységeink összekapcsolódnak szálláshely szolgáltatással is. A teljes, rendelkezésre álló férőhely kapacitás 50 fő egy időben. Különböző minőségű, méretű és komfortú szálláshelyeket hozunk létre, így az ifjúsági szálláshelytől a kétágyas szobán át, az apartman jellegű elrendezésig, valamint az akadálymentesített szobáig szinte minden változat elérhető. Éppen ezért a célcsoport is tág határok között mozog.

A férőhelyek száma ugyanakkor lehetőséget ad csoportok elszállásolására, zártkörű rendezvények (konferenciák, összetartó tréningek, iskolás csoportok) biztosításához. Kedvező földrajzi elhelyezkedésünk miatt, országos szintről érkező turisták töltik majd ki reményeink szerint a szezon túlnyomó részét.

Projektünk 2020.06.30-al zár.